Sikkerhedsbriller

Hvad er sikkerhedsbriller?

Sikkerhedsbriller er briller med glas af speciel tykkelse og materiale samt stel af en vis robusthed og designet med sideskærme, der gør, de bedre beskytter øjnene imod støv, stænk fra væsker, gnister, splinter og anden mekanisk påvirkning end hvis man kun bære sin almindelige hverdagsbriller eller slet ikke har briller på.

Sikkerhedsbriller skal være CE mærkede og overholde reglerne for arbejdstilsynets regler for personlige værnemidler.

Hvem skal have sikkerhedsbriller?

Det er den enkelte virksomhed som afgøre om en medarbejde skal bruge sikkerhedsbriller, og derfor også pålagt udgiften til sådan.

Hos MobilOptikeren leveres sikkerhedsbrillerne igennem Zeiss og BBGR. De er CE mærkede, opfylder alle de gældende regler og har et stort stel og glas udvalg.

Skal sikkerhedsbrilleren bruges over flere timer er det vigtigt at komforten er i top, derfor er det vigtigt at der kan vælges mellem det fulde stelprogram, og hvis andet ikke er aftalt, bliver glassene leveret lettest muligt med superantirefleksbelægning og panserbehandling for bedst mulig bære- og se komfort.

All in one

Lotte Sædholm hos MobilOptikeren har mere end 15 års erfaring i at servicere virksomhederne med skærm-, sikkerheds- og jobbriller. Ved at vælge MobilOptikeren til at levere dine sikkerhedsbriller, får du den samme optiker igennem hele forløbet fra bestilling til aflevering af brillerne ude på virksomheden.

Medarbejderen skal bruge mindst mulig dyr arbejdstid på opgaven, MobilOptikeren anvender de mest moderne brilleglas med superantirefleksbelægning og panserbehandling for bedste synskomfort, special synsprøve og konkurrencedygtige priser.

Kontakt MobilOptikeren for en virksomhedsaftale.

Div. links

Arbejdstilsynets bekendtgørelse om brug af øjenværn her.

Arbejdstilsynets bekendtgørelse om brug af personlige værnemidler her.