Jobbriller

​Hvad er jobbriller?

Jobbriller bruges som en fællesnævner for briller der er beregnet til specielle opgaver i en virksomhed. Det kan eks. være til at syne/kontrollere produkter i en given afstand eller over længere tid. Det kan være briller som skal bruges i sterile rum, men det kan også være briller til erstatning for privatbrillen hvis man arbejder i omgivelser hvor briller nemt kan blive beskadiget.

Hvem kan få jobbriller?

Det er virksomheden der bestemmer hvem der kan få jobbriller. Her vil typisk blive lavet en aftale med MobilOptikeren omkring hvad krav der stilles til brillerne, hvad de skal bruges til, og hvem der vil kunne tilbydes en sådan.

Syningstest/syningsbriller

Nogle virksomheder har behov for at få defineret nogle synskrav og udstedt attester på disse. Disse attester hjælper MobilOptikeren gerne med at designe og definere i samråd med virksomheden.

All in one

Lotte Sædholm hos MobilOptikeren har mere end 14 års erfaring i at servicere virksomhederne med skærm-, sikkerheds- og jobbriller. Ved at vælge MobilOptikeren til at levere dine virksomhedsbriller, får du den samme optiker igennem hele forløbet fra bestilling til aflevering af brillerne ude på virksomheden.

Medarbejderen skal bruge mindst mulig dyr arbejdstid på opgaven, MobilOptikeren anvender de mest moderne brilleglas med superantirefleksbelægning og panserbehandling for bedste synskomfort, special synsprøve, konkurrencedygtige priser, synsergonomisk, stort tidssvarende steludvalg af primært Dansk/Skandinavisk design samt tilfredshedsgaranti.

Kontakt MobilOptikeren for en virksomhedsaftale.